TAPIJT
PVC Marmoleum Egalisatie Trappen

Tapijt geeft het gevoel van luxe en comfort. Het is vaak kleurrijk, veelzijdig en heeft brengte als voordeel een geluiddempende werking met zich mee. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat tapijt de hoeveelheid van fijne stofdeeltjes in de lucht aanzienlijk verlaagt. Daarmee is het zeer geschikt voor mensen met problemen aan de luchtwegen.

Tapijt is bij ons verkrijgbaar in een zeer breed scala van kleuren en structuren. De prijs/kwaliteit verhouding staan voorop. Met onze stofferingen krijgt elke ruimte de juiste kleur, sfeer en een eigen identiteit. Zonder naden. Ook voor het bekleden van trappen bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor hebben we verschillende opties enĀ  afwerkmogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden.

De voordelen van tapijt zijn bijvoorbeeld:

  • het dempt geluid
  • voelt behaaglijk aan
  • en verbetert de akoestiek.

Met andere woorden, vloerbedekking is echt een product voor mensen die houden van comfort en kwaliteit. Tapijt is misschien dus wel de ideale vloerbedekking voor uw woning of bedrijfspand!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen! Klik hiervoor op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.