Zonwering
PVC Marmoleum Egalisatie Trappen

De Zonweringen van Bechler

Of u nu gaat voor een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een Bechler jaloezie die bij uw woonwensen past. Onze collectie jaloezieën bestaat uit de lijnen Authentic wood, Natural bamboo, Aluminium industrial, Aluminium classic en Vinyl wood.

Welke zonweringen passen het best in uw huis?

Wilt u altijd precies de juiste hoeveelheid zonlicht kunnen kiezen en bent u ook gesteld op uw privacy? Dan zijn er diverse zonwering opties denkbaar. Jaloezieën, Pliché, rolgordijnen, houten lamelen te veel om op te noemen.

Maar hoe kiest u de juiste Zonwering?
Ze zijn er immers in alle soorten en maten. Wilt u een warme, landelijke uitstraling, dan is hout wellicht een fijne keuze voor u. Heeft uw woning een industriële uitstraling, dan zijn aluminium jaloezieën lekker strak. Ook zwarte jaloezieën van een ander materiaal kunnen zeer goed passen binnen deze interieur stijl.

En dan de volgende stap… wat voor kleur kiest u?
Kleuren zijn erg belangrijk voor de uitstraling van een ruimte. Wilt u eenheid, rust en sfeer? Laat dan de kleuren van uw interieur terugkomen in de raamdecoratie. Wilt u een echte eyecatcher? Kies dan voor contrast of een mooie combinatie van tinten. Een lichte kleur zorgt ervoor dat een vertrek ruimtelijk oogt, terwijl een donkere kleur veel mensen eerder een gevoel van geborgenheid geeft.

Met de zonwering collectie van Bechler kunt u elk gewenst effect bereiken – er is een Bechler jaloezie voor elk interieur. Kom langs bij onze showroom Bechler en laat u inspireren! 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen! Klik hiervoor op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.