TRAPPEN
PVC Marmoleum Egalisatie Tapijt

Bent u uitgekeken op uw trap en wilt u uw trap een nieuwe look geven? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Als trappen aan vernieuwing toe zijn, dan heeft u in principe twee mogelijkheden, u kunt een geheel nieuw trapmodel laten plaatsen, of u kiest voor een traprenovatie. De voordeligste optie is een traprenovatie. Hiermee kunt u de trap met een klein budget volledig transformeren.

Traprenovatie is voor vrijwel iedere trap mogelijk en biedt vele voordelen. Wij voorzien uw huidige trap van PVC, vinyl, tapijt of marmoleum. Hierdoor krijgt uw huidige trap een hele nieuwe uitstraling en sluit deze naadloos aan bij al uw wensen Een trap bekleden kan zowel met een zachte of harde vloerbedekking. Tapijt zorgt vooral voor warmte, comfort, isolatie en geluidsdemping.

Ook het variëren van kleuren biedt veel mogelijkheden om een trap met tapijt te stofferen. Een trap met een harde vloerbedekking zoals pvc, marmoleum of vinyl ziet er vaak wat strakker uit in het interieur en is makkelijker in onderhoud. Marmoleum biedt de mogelijkheid voor vele verschillende kleuren en pvc geeft je trap juist weer een mooie hout of beton “look”. Heeft u een trap met halve of kwart draai? Een open of gesloten trap? Wij hebben alle soorten trappen mogen bekleden met altijd het gewenste resultaat. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen! Klik hiervoor op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.